Cântă, Maică

 

“Minune și Taină”, Traian Dorz

La mulți ani tuturor celor pe care Dumnezeu i-a ales să poarte numele Preasfintei Sale Maici și care au primit din darurile acestui nume preamărit!

 Numele Maicii Domnului e Myriam transliterat în alfabet latin. La noi a ajuns pe filieră romană cu "a" în loc de ipsilon (majusculă Υ, literă mică υ, în greacă ύψιλον, ýpsilon). Myriam (Maria) înseamnă IUBIRE în aramaică. Fiecare nume are chemarea și darurile lui. Am observat de-a lungul timpului asemănările de caracter ale celor care poartă numele Maicii Domnului dar și alte nume.

 Pe fiecare dintre noi Dumnezeu ne-a chemat la a împlini voia Sa într-un fel anume…

Comentarii

Daniela a spus…
La mulți ani binecuvântați și micuței tale Myriam!
Să fie sănătoasă și să vă aducă numai bucurii, împreună cu frații și surorile ei! Maica Domnului să le fie ocrotitoare mereu!
Andreea a spus…
Mulțumim, Daniela!
Întoarcem gândurile către voi, pentru Maria a ta!
Maria a spus…
Dragă Andreea, mâine este nunta fiicei noastre Justiniana cu alesul ei, Cristian! Pomeniți-i, vă rog în rugăciunile voastre! Sărut mâna!
Andreea a spus…
Ce nume frumos! Să aibă nunta cinstită (ca numele miresei) și patul neîntinat, o căsnicie lungă și rodnică, trăită împreună cu Hristos! Și dumneavoastră să vă dea Dumnezeu timp să deveniti bunici și străbunici!să fie azi o zi de neuitat!💐
Maria a spus…
Din inimă vă mulțumesc pentru rugăciuni! A fost o zi atât de așezată, emoțiile au fost doar cât să ne conștientizeze delicatețea fiecărui moment, toți cei opt părinți prezenți la Taină Căsătoriei au avut legături sufletești cu Justiniana în diferite etape ale vieții...Sunt profund recunoscătoare Domnului și oamenilor trimiși în viața noastră! Pornim la Liturghie, miezul recunoștinței! Numai gânduri bune vă trimitem din târg...

Postări populare