Bulgărași de cocos - 10 bucăți (aproximativ 3 porții) |
Biluțe de cocos moi, cu gust de lămâie, ușor de pregătit chiar de către copii. În plus, nu conțin gluten, lactate și zahăr.
❄️140 g fulgi de nucă de cocos deshidratată
❄️3 albusuri de ou
❄️3 linguri xilitol (înlocuiește aproximativ 4-5 linguri zahăr)
❄️1 1/2 lingură suc de lămâie
❄️1 lingură amidon
1. Preîncălziți cuptorul la 180°C/indicatorul cuptorului la poziția 4. Tapetați o tavă mare cu hârtie pentru copt.
2. Amestecați toate ingredientele într-un castron pentru a rezulta o pastă.
3. Faceți cu mâna zece biluțe (apăsați destul de tare ca să vă asiguraţi că nu se dezintegrează după coacere).
Coaceți timp de 20 de minute, apoi lăsați să se răcească înainte de a le pune la păstrare într-un recipient etanș.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu