Pentru atunci când nu știm ce să mai gătim…
Seamănă cu ce punem și noi pe masă: musaca + tzatziki, chiftele de dovlecei cu brânză, plăcintă cu spanac și brânză, cartofi prăjiți cu brânza sau cârnați, salată de ardei copți, mâncare de fasole verde, ciorbă de fasole boabe, pește… la final și de la următorul video (episodul 2) vine mai multă inspirație ☺️
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Când simți ca te împuținezi, deși e sarbatoare…
în satul nostru- miniatura din curtea bisericii Zilele acestea sunt pline – de slujbe, de mese, de întâlniri, de mișcare, de bucurii și d...

-
Meniu zilnic 1 Mic dejun: Terci de ovăz cu lapte de migdale, seminte de chia si fructe Prânz: Supa crema de linte + orez cu legume si to...
-
Nu vreau să răpesc timpul nimănui, fără introducere consemnez pe scurt câteva lucruri. Vizual În biserici se schimbă culoarea veșmintelor ...
2 comentarii:
Super! Mulțumim! Ce dispozitiv de tăiat vârfurile păstăilor de fasole are!...
Da, am remarcat și eu. Nici nu știu cum să îl caut pe net 😬
🤗
Trimiteți un comentariu