Meniu săptămânal din martie
Din colecția Poezie în farfurie:
Luni
Mic dejun: Budincă de chia cu lapte de migdale și fructe de pădure
Prânz: Supă cremă de linte roșie + Pilaf cu ciuperci și salată de varză
Gustare: Nuci și stafide
Cină: Tartine cu hummus și ardei copt
Marți
Mic dejun: Terci de ovăz cu banane și scorțișoară
Prânz: Ciorbă de legume + Tocăniță de cartofi cu măsline
Gustare: Mere coapte cu nuci și scorțișoară
Cină: Salată de năut cu avocado și roșii
Miercuri
Mic dejun: Smoothie de banane, spanac și lapte de cocos
Prânz: Supă de roșii + Mâncare de mazăre cu mămăliguță
Gustare: Biscuiți de casă cu fulgi de ovăz
Cină: Lipie umplută cu fasole bătută și legume proaspete
Joi
Mic dejun: Tartine cu pastă de avocado și semințe de susan
Prânz: Supă de dovlecel + Dovlecei umpluți cu orez și legume
Gustare: Fructe proaspete (portocale, kiwi)
Cină: Guacamole cu chipsuri din lipie coaptă
Vineri
Mic dejun: Budincă de griș cu lapte vegetal și dulceață
Prânz: Ciorbă de burtă falsă (din ciuperci pleurotus) + Tocăniță de vinete
Gustare: Migdale și smochine
Cină: Chifteluțe de năut cu sos de roșii și salată verde
Sâmbătă
Mic dejun: Sandvișuri cu gem și unt de arahide
Prânz: Supă de chimen + Orez cu curry și legume
Gustare: Popcorn făcut în casă
Cină: Bruschete cu roșii și busuioc
Duminică
Prânz: Supă de legume + Lasagna de post cu ciuperci și spanac
Gustare: Prăjitură de post cu mere
Cină: Salată de quinoa cu legume și semințe
Comentarii