Meniu săptămânal din martie



 Din colecția Poezie în farfurie:


Luni


Mic dejun: Budincă de chia cu lapte de migdale și fructe de pădure

Prânz: Supă cremă de linte roșie + Pilaf cu ciuperci și salată de varză

Gustare: Nuci și stafide

Cină: Tartine cu hummus și ardei copt




Marți


Mic dejun: Terci de ovăz cu banane și scorțișoară

Prânz: Ciorbă de legume + Tocăniță de cartofi cu măsline

Gustare: Mere coapte cu nuci și scorțișoară

Cină: Salată de năut cu avocado și roșii




Miercuri


Mic dejun: Smoothie de banane, spanac și lapte de cocos

Prânz: Supă de roșii + Mâncare de mazăre cu mămăliguță

Gustare: Biscuiți de casă cu fulgi de ovăz

Cină: Lipie umplută cu fasole bătută și legume proaspete




Joi


Mic dejun: Tartine cu pastă de avocado și semințe de susan

Prânz: Supă de dovlecel + Dovlecei umpluți cu orez și legume

Gustare: Fructe proaspete (portocale, kiwi)

Cină: Guacamole cu chipsuri din lipie coaptă




Vineri


Mic dejun: Budincă de griș cu lapte vegetal și dulceață

Prânz: Ciorbă de burtă falsă (din ciuperci pleurotus) + Tocăniță de vinete

Gustare: Migdale și smochine

Cină: Chifteluțe de năut cu sos de roșii și salată verde




Sâmbătă


Mic dejun: Sandvișuri cu gem și unt de arahide

Prânz: Supă de chimen + Orez cu curry și legume

Gustare: Popcorn făcut în casă

Cină: Bruschete cu roșii și busuioc




Duminică

Prânz: Supă de legume + Lasagna de post cu ciuperci și spanac

Gustare: Prăjitură de post cu mere

Cină: Salată de quinoa cu legume și semințe


P.S.: Colajele le-am realizat din imaginile generate de IA.

Comentarii

Postări populare