Gustare dulce de post

 Am încercat o rețetă foarte simplă, rapidă și sănătoasă: batoane din ovăz și banane


Ingrediente:

🥄4 banane bine coapte

🥄 2 căni fulgi de ovăz

🥄 după gust: stafide, nuci mărunțite, scorțișoară, un praf de sare, 

🥄2 linguri ulei de cocos


 Pasăm bananele cu o furculiță sau cu zdrobitorul de cartofi. Amestecam piureul de banane cu fulgii de ovăz și cu celelalte ingrediente.

Punem compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, o aplatizăm.

Coacem la 180°C până se rumenește ușor pe margini.

 Lăsăm să se răcească și apoi tăiem în batoane.


Se pot păstra 2–3 zile în frigider și sunt excelente la pachet sau ca gustare de după-amiază.


2 comentarii:

maria spunea...

Super simplu!
Am făcut rețeta ta. Bananele sunt ușor caramelizate și miroase superb în casă. Scrie dacă poți un meniu de sărbătoare ce se prepară rapid. Mulțumesc

Andreea spunea...

🤗

Frică

  Doamne al păcii și al milei, Tu care ții lumea în palma Ta și cunoști numărul pașilor noștri, p rimește rugăciunea mea de mamă cuprinsă de...