Roze

 

De când am devenit părinți, am căutat produse de îngrijire naturale sau cu ingrediente cat mai naturale. Am făcut parte chiar din rețelele piramidale Life Care și Calivita, doar pentru consumul personal, însă ne-am lămurit în scurt timp de minciunile pe care le vindeau… până să începem să ne producem singuri cosmeticele, pentru care e nevoie de timp, ustensile și spațiu, am mai testat diverse de pe piața online. 

În ultimii 4 ani am folosit săpunurile făcute la noi în sat, dar și pe cele de la biofresh, pe bază de trandafiri, care livrau în aceeași zi în oraș, dar au falimentat între timp pentru ca firma mamă (bulgarii nu stau bine cu engleza😬) a intrat direct pe piață în țară.

Am vrut să consemnez aici două produse, iar în rest vă invit să le încercați pe cele care vă atrag: 

🍬bombonelele cu trandafiri Deo, care, dacă se consumă zilnic câte două, chiar influențează transpirația corpului, făcând-o sa miroase a trandafiri. Sunt ambalate foarte drăguț și își merită prețul, mai ales când sunt la reducere. Sunt un cadou frumos pentru oricine.

🌹cremă de față pe bază de gel de aloe și apă de trandafiri, singura care mie nu îmi provoacă acnee 🙂

Am mai cumpărat bobocei de trandafiri pentru ceai sau potpouri, săpunuri cu petale de trandafir, cremă pentru mâini, parfumuri. Acesta este preferatul fetițelor.

Cui nu îi plac trandafirii? ☺️

Comentarii

Maria a spus…
Nu cunoșteam aceste produse! Îți sunt recunoscătoare pentru postare! Zi senină!
Andreea a spus…
Mie îmi aduc bucurie, ar putea aduce și altora… și eu vă doresc la fel, o zi frumoasă! ☺️

Postări populare