În cartea “Cum să gătești cu alimente care combat cancerul”, autorii afirmă:
“Dumnezeu a inventat hrana, iar diavolul a inventat bucătarii.” 😬
Dar mie îmi e atât de ușor să gătesc asta… in plus, are mulți nutrienți: proteine din năut, vitamine B din fulgii de drojdie, omega 3 din in, antioxidanți din verdețurile cu care o putem servi în acest sezon.
10 linguri făină de năut (boabele de năut uscate eu le-am măcinat la blender, la programul ice crush- cu pauze să nu ard motorașul, până s-au făcut făină; fac mai multă faina și o păstrez intr-un borcan cu capac etanș)
2 linguri in măcinat
2 linguri fulgi de drojdie inactivă
200 ml apă
Un praf de sare și unul de piper
Putin praf de copt
2 căței de usturoi
Mărar, pătrunjel
și ce preferă fiecare sa adauge intr-o omletă.🍽️